Loopbaanbegeleiding

loopbaanbegeleiding

Ik ben er als loopbaancoach, voor (jong)volwassenen die nood hebben aan een partner op een moment dat het professioneel minder goed loopt, als je de weg niet vindt op de arbeidsmarkt, als de job geen uitdaging meer biedt, als het bedrijf en de cultuur niet meer is wat het ooit was, als de manager niet matcht, als je nood hebt aan inzichten voor het al dan niet terugkeren naar de job, als je de Belgische arbeidsmarkt beter wil begrijpen…

Als luisterend oor en spiegelende gesprekspartner help ik je inzicht te krijgen in jezelf en je professionele situatie. Samen komen we tot doelstellingen en perspectieven waardoor je loopbaan (terug) in eigen handen kan nemen voor korte en langere termijn!

Je krijgt door onze oefeningen en gesprekken zin om een concreet actieplan op te maken, keuzes te maken en zo kleine of grote stappen in de goede professionele richting te zetten. Je bent na loopbaanbegeleiding klaar om een constructief gesprek aan te gaan met je werkgever of een nieuwe uitdaging aan te gaan.

“De afgelopen 33 jaar heb ik elke ochtend in de spiegel gekeken en me afgevraagd: ‘Als vandaag de laatste dag van mijn leven was, zou ik dan willen doen wat ik vandaag ga doen?’ En als het antwoord te vaak ‘nee’ is geweest, weet ik dat ik iets moet veranderen.”
– Steve Jobs

Oplossingsgerichte loopbaanbegeleiding

Ondertussen heb ik al honderden uren oplossingsgerichte loopbaanbegeleiding achter de rug en geniet nog telkens van ieder gesprek en de weg die mensen afleggen in de zoektocht naar hun professionele zelf.

Door het ingaan op je vragen naar zinvol en betekenisvol werk, komt het wel voor dat ook andere moeilijkheden boven komen drijven zoals bijvoorbeeld stressbeheersing, zelfbeeld, zelfzekerheid, (faal)angst,… Als oplossingsgericht cognitief systemisch psychotherapeut i.o. kunnen we samen ook deze uitdagingen aangaan.

Via VDAB kan je subsidie aanvragen voor het volgen van loopbaanbegeleiding via loopbaancheques. Deze geven aan werknemers in Brussel en Vlaanderen, wonend in Vlaanderen met 7 jaar werkervaring recht op 7u loopbaancoaching. Check via deze link of je in aanmerking komt om ervan gebruik te maken.

Loopbaanbegeleiding kan evenzeer los van deze loopbaancheques en in het Nederlands, Frans of Engels.

Wil ook jij via loopbaanbegeleiding professioneel stappen vooruit zetten?

Door onze website te gebruiken, aanvaardt u het gebruik van cookies.